زنگ سونامی پس از زمین لرزۀ ۶.۹ ریشتری ژاپن (ویدیو)

سه شنبه 2 آذر 1395
03:14
زلزله ای به قدرت ۶.۹ درجه در سواحل شرقی ژاپن در نزدیکی فوکوشیما باعث به صدا در آمدن زنگ خطر سونامی با امواجی شده است که ممکن است به ارتفاع ۳ متر برسند.

العالم - آسیا

سازمان هواشناسی ژاپن گفت که این زلزله صبح سه شنبه در حدود ساعت شش به وقت محلی (۲۱:۰۰ دوشنبه به وقت گرینویچ) روی داد.عمق زلزله در ۱۱ کیلومتری تخمین زده شد.
شبکه خبر ان اچ کی ژاپن گزارش داد که اکنون یک موج ۶۰ سانتی متری به بندر اوناهاما در فوکوشیما و یک موج ۹۰ سانتی متری به سوما رسیده است اما هشدار در مورد امواج احتمالا بزرگتر همچنان برقرار است.
در سال ۲۰۱۱ یک سونامی نیروگاه اتمی فوکوشیما را ویران کرد. آن زلزله بیش از ۱۸ هزار کشته یا مفقود به جا گذاشت.
تلویزیون ان اچ کی گفت که مسئولان نیروگاه برق توکیو درحال بررسی آن برای کشف هرگونه خسارت احتمالی هستند.
یوشیهیدا سوگا دبیر کابینه دولت ژاپن در یک کنفرانس خبری تلویزیونی گفت که سیستم خنک کننده آبی راکتور سوم نیروگاه فوکوشیما از کار افتاده است اما هیچ نشانه ای از افزایش دما یا اشکالات دیگر به چشم نمی خورد. او گفت دولت یک کارگروه برای نظارت بر اوضاع تشکیل داده است.
خسارات ناشی از زلزله هنوز به درستی روشن نیست اما گزارش هایی از جراحات جزیی وجود دارد.
لرزش هایی در توکیو احساس شده و از ساکنان برخی نواحی ساحلی خواسته شد آنجا را ترک کنند. پس از این زلزله خروج کشتی ها از سواحل فوکوشیما مشاهده شد.
مرکز زمین شناسی آمریکا ابتدا قدرت این زلزله را ۷.۳ درجه اعلام کرده بود اما بعدا آن را به ۶.۹ درجه کاهش داد.
ژاپن در یک منطقه بسیار زلزله خیز قرار دارد و حدود ۲۰ درصد زلزله ها به بزرگی ۶ درجه یا بیشتر در این کشور گزارش می شود.

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است