اعتراف خاخام صهیونیست:

رسوایی اخلاقی نظامیان صهیونیست‌ در داخل تانک‌‌ها

سه شنبه 2 آذر 1395
06:27
رسوایی اخلاقی نظامیان صهیونیست‌ در داخل تانک‌‌ها صدور مجوز برای پیوستن زنان نظامی صهیونیست به واحدهای زرهی و حضور آنها در کنار نظامیان مرد و شیوع فساد و روابط جنسی میان آنها با اعتراض یک خاخام صهیونیست مواجه شد.

العالمفلسطین اشغالی
یک خاخام صهیونیست تصمیم ارتش "اسرائیل" برای اجازه دادن به زنان نظامی صهیونیست برای پیوستن به واحدهای زرهی و حضور در کنار نظامیان مرد در داخل تانک ها را رسوایی اخلاقی جدید ارتش اشغالگر و فراهم کننده زمینه روابط جنسی میان نظامیان در داخل تانک‌ها توصیف کرد.
پایگاه "وطن" در گزارشی نوشت: "اسرائیل وایس، خاخام و نظامی سابق ارتش رژیم صهیونیستی، در گفت وگو با رادیو جالی یسرائیل تصریح کرد که فعالیت زنان و مردان نظامی در داخل یک تانک، در نهایت به شیوع  فساد و برقراری روابط جنسی میان آنها منجر می شود".
وی افزود: "ایده فعالیت دختران و زنان نظامی در داخل تانک ها در کنار مردان برای همه ما سوال برانگیز است".
این خاخام صهیونیست در ادامه گفت: "امکان ندارد که دو نظامی زن و مرد اسرائیلی وارد مکانی شوند و میان آنها ارتباط برقرار نشود؛ بدون شک آنها بعد از 9 ماه صاحب یک فرزند خواهند شد"!

وی خاطرنشان کرد که اختلاط نظامیان اسرائیلی در مکان‌های مختلف، به ویژه در داخل تانک ها، با موازین دین یهود و دستورات تورات منافات دارد و زنان و دختران نظامی تنها درصورتی که همه خدمه یک تانک زن و دختر باشند حق دارند در داخل آن حضور داشته باشند.


213 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"