86 گروه مسلح سوریه به روند آشتی پیوستند

پنج‌شنبه 4 آذر 1395
10:35
86 گروه مسلح سوریه به روند آشتی پیوستند مرکز روسی هماهنگی آشتی در سوریه از افزایش تعداد گروههای مسلحی که توافق آشتی را امضا کرده اند خبر داد.

العالم - سوریه
به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم مرکز روسی هماهنگی آشتی در سوریه وابسته به وزارت دفاع روسیه که در پایگاه حمیمیم در حومۀ لاذقیه واقع است در بیانیه ای اعلام کرد طی 24 ساعت گذشته، تعداد این گروه ها به 86 رسیده است.
این مرکز اعلام کرد یک شهرک دیگر هم به روند آشتی پیوست و به این ترتیب مجموع روستاها، شهرک ها و شهرهایی که به این روند پیوسته اند به 972 رسید.
درهمین حال مرکز هماهنگی آشتی در سوریه، 38 مورد حمله رصد کرده است که از سوی عناصر دو گروه جبهۀ فتح الشام (جبهه النصره) و داعش که از نظر بین المللی، گروه های تروریستی به شمار می روند و نیز عناصر گروه های ارتش آزاد و جیش الاسلام که از نظر کشورهای غربی میانه رو هستند و نیز سایر گروه های مسلح انجام شده است.
این حملات، مواضعی در استان های حلب (18 مورد)، دمشق (18 مورد)، حماه (1 مورد) و لاذقیه (1 مورد) را هدف قرار داده اند.
این مرکز روسی ، طی یک روز گذشته، خروج 12 شهروند و 6 تروریست را از مناطق تحت محاصره در حلب ثبت کرده است.

202-9 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به پالایشگاهی در لیبی و شنیده شدن صدای انفجار مهیب


۷ کشته در درگیری خونین در ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکلن


معاون وزارت بهداشت: جنگ باعث اختلال در توزیع دارو شد + ویدئو


طوفان سیاسی در آنکارا درپی توافق سه جانبه ترکیه، عربستان و پاکستان 


نشست وزیران ایران و پاکستان با تمرکز بر بخش انرژی


از زلزله ویرانگر در کلمبیا تا اذعان گوینده اسرائیلی به جنایتکار بودن این رژیم


دیدار رئیس‌جمهور و وزیر کشور پاکستان و تاکید بر روابط ممتاز تهران و اسلام آباد


نخست وزیر رژیم اشغالگر طرح غزه را نپذیرفت


سخنگوی سپاه: آمریکا یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد


تماس تلفنی وزیر خارجه با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق