چند تروریست داعش در موصل مانده است؟ +ویدیو

جمعه 5 آذر 1395
03:12
یک افسر عالیرتبه عراقی تاکید کرد که شمار داعشی‌های باقیمانده در موصل حدود 7 هزار نفر است.

العالم - عراق

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرمانده عملیات اداره مبارزه با تروریسم عراق گفت: پس از کشته شدن 2500 نفر از تروریست ها داعش و فرار شمار دیگر به خصوص سرکردگان آنان، تعداد داعشی های باقیمانده در موصل اندک می باشد.

سرتیپ ستاد سامی العارضی افزود: شمار باقیماندگان 7 تا 8 هزار نفر می باشد که عمدتا عراقی و برخی نیز خارجی هستند.   

وی ادامه داد: نیروهای مشترک عراقی در نبرد آزادسازی موصل در شمال عراق پیشروی خوبی را تحقق بخشیده اند.  

سپهبد ستاد عبد الوهاب الساعدی فرمانده اداره مبارزه با تروریسم عراق نیز گفت که نبرد موصل، بیشتر از آنکه هوایی باشد، در زمین خواهد بود چون داعش عمده خمپاره اندازهای خود را در خانه های این شهر پنهان کرده است.

وی افزود: خانواده های عراقی ساکن این خانه ها هستند و به همین دلیل نیروی هوایی قادر به بمباران شهر نیست، البته هر چه نیروهای عراقی در این شهر پیشروی کنند، محاصره شهر به تدریج برچیده خواهد شد. 

206
 

0% ...

آخرین اخبار

سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا


اعتراف صهیونیست ها به نبود راه‌حل برای مقابله با پهپادها و پرنده‌های انفجاری حزب الله


صلیب سرخ: ازسرگیری هرگونه عملیات نظامی علیه ایران میلیون‌ها غیرنظامی را تهدید می کند