داعش 32 عراقی را در موصل اعدام کرد

شنبه 6 آذر 1395
23:04
داعش 32 عراقی را در موصل اعدام کرد یک افسر پلیس فدرال عراق روز شنبه گفت که گروه تروریستی داعش 32 غیر نظامی را در شهر موصل مرکز استان نینوا اعدام کرد.

العالم ـ عراق

سلطان حمودات العزی از افسران پلیس عراق گفت: تروریست های داعش روز جمعه با حمله به مناطق المصارف، الزهور و الجامعه در شرق موصل 32 غیر نظامی را بازداشت و آنها به مکانی نامعلوم منتقل کردند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی افزود: تروریست ها این 32 غیر نظامی را در شمال موصل با شلیک مستقیم گلوله به سرشان اعدام کردند.
این افسر عراقی با بیان این که شهروندان اعدام شده، به جاسوسی و همکاری با نیروهای عراقی متهم و اعدام شدند، افزود: تروریست ها تهدید کرده اند که تمام کسانی را که به دنبال کمک به نیروهای مسلح عراق هستند، به قتل خواهند رساند.
عملیات موصل در تاریخ 17 سپتامبر (26 مهرماه) با فرمان 'حیدر العبادی' نخست وزیر عراق آغاز شد.
موصل بزرگترین شهر در شمال عراق است که در اشغال گروه تروریستی داعش قرار دارد و بازپس گیری آن ضربه ای مهم به این گروه ترویستی وارد خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند