مسکو: تروریست‌ها از گاز خردل استفاده کردند

شنبه 6 آذر 1395
23:42
مسکو: تروریست‌ها از  گاز خردل استفاده کردند العالم ـ وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که عناصر مسلح در سوریه از گاز سمی خردل استفاده کرده‌اند.

 

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر اطلاع رسانی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که کارشناسان نظامی روس با بررسی بمب های شیمیاییِ منفجر نشده که عناصر مسلح در حلب شلیک کردند، در حال حاضر تلاش می کنند تا منبع این مواد شیمیایی را شناسایی کنند. این وزارتخانه مدارک و ادله لازم درباره شلیک خمپاره های حاوی  گاز خردل در ام حوش در حلب را به دولت سوریه ارائه کرده است.

وزارت دفاع روسیه شنبه در این خصوص اعلام کرد که تحلیل و آزمایش برخی نمونه های برداشته شده نشان داد که این مواد حاوی ماده سمی خردل هستند و بدین معناست که عناصر مسلح سلاح های شیمیایی در اختیار دارند.

منبع وابسته به وزارت دفاع روسیه تاکید کرد: بعید نیست که عناصر مسلح از ماده خردل و دیگر مواد سمی از خارج از سوریه دریافت کرده باشند؛ ما به کار خود ادامه می دهیم تا کانالهایی که ممکن است ازطریق آنها مواد سمی وارد سوریه شده باشد، شناسایی کنیم.

این منبع اظهار داشت که کارشناسان وزارت دفاع روسیه خاطرنشان کردند که نمونه های اخذ شده از محل شلیک خمپاره و نیز از خود خمپاره که به سمت غیرنظامیان در "امّ حوش" در تاریخ 16 سپتامبر شلیک شده بود، در تاریخ 16 نوامبر جاری در اختیار طرف سوری قرار دادند.

به گفته این منبع، هنگام کشیدن خمپاره از زمین که حفره  بزرگی در خاک ایجاد کرده بود، مایعی غلیظ به رنگ قهوه ای تیره از آن خارج شد، کارشناسان حاضر در محل با  دستگاه های ویژه نشان دادند که این مایع حاوی ماده ای سمی است که پوست را می سوازند. از این رو نمونه هایی از مایع و نیز از خاکِ محل سقوط خمپاره برای بررسی به آزمایشگاهها فرستاده شد.

210

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا