«اسرائیل» پایان آتش سوزی ها را اعلام کرد

يکشنبه 7 آذر 1395
18:54
«اسرائیل» پایان آتش سوزی ها را اعلام کرد سازمان آتش نشانی رژیم صهیونیستی از خاموش شدن آتش سوزی های مهیب در سرزمین های اشغالی و شهرک های کرانه باختری خبر داد.

العالمفلسطین
به گزارش خبرگزاری اسکای نیوز بر اثر این آتش سوزی مهیب ده ها هزار نفر از ساکنان سرزمین های اشغالی مجبور به ترک منازل خود شدند. نیروهای رژیم صهیونیستی نیز ده ها فلسطینی را به اتهام دست داشتن در ایجاد آتش سوزی عمدی بازداشت کرده اند.

"یورام لیوی" سخنگوی سازمان آتش نشانی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: «دیگر هیچ کانون شعله وری وجود ندارد. از شب گذشته آرامش حاکم شده و هیچ تماس جدیدی نداشته ایم».
رژیم صهیونیستی روز شنبه تمام نیروهای خود را برای خاموش کردن آتش سوزی جنگل ها که مساحت زیادی از سرزمین های اشغالی را فرا گرفته بود، به کار گرفت.
در این آتش سوزی بیش از 133 نفر آسیب دیده و خسارت های مالی زیادی به منازل و مناطق حفاظت شده طبیعی وارد شد.

هواپیمای آتش نشان عظیم "سوپر تانکر" آمریکا نیز شنبه شب برای خاموش کردن آتش سوزی ها در منطقه نزدیک بزرگراه حد فاصل قدس و تل آویو مشارکت کرد.

خشکی هوا و وزش بادهای شرقی نیز در گسترش حوزه آتش سوزی ها که از روز سه شنبه آغاز شده و نیمی از مساحت سرزمین های اشغالی را فرا گرفته بود، نقش داشت.

 


217 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان


ق️رارگاه خاتم: امنیت بنادر خلیج فارس و دریای عمان یا برای همه است یا برای هیچکس


آغاز فعالیت رسمی کریدور ترانزیتی پاکستان و ایران


حمله نتانیاهو به رسانه‌های اسرائیلی به‌دلیل بایکوت سخنرانی او درباره جنگ


بزرگداشت اربعین رهبر انقلاب در اندونزی؛ همبستگی با ایران در آیین «حلال‌به‌حلال»


خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز