آرامش به سامرا بازگشت

دوشنبه 8 آذر 1395
16:50
آرامش به سامرا بازگشت مقررات منع رفت‌وآمد که در پی نفوذ شماری از داعشی‌ها به سامرا در این شهر اعلام شده بود، لغو شد.

العالم - عراق

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صبح دوشنبه و به دنبال اعلام خبر نفوذ تعدادی از عناصر گروه تروریستی تکفیری داعش به شمال شهر سامراء، نیروهای امنیتی در این شهر منع آمد و شد وضع کردند.

 یک منبع امنیتی ظهر دوشنبه در گفت و گو با شبکۀ عراقی سومریه نیوز گفت: «نیروهای امنیتی مانع تلاش عناصر داعش برای نفوذ به شهر سامرا در جنوب استان صلاح الدین شدند. در این عملیات، همۀ عناصر داعش از جمله دو عنصر انتحاری کشته شدند».

وی افزود: «در این حادثه، تعدادی از نیروهای پلیس و یکی از اعضای تیم حفاظتی شیخ کامل عباس، عضو شورای استان صلاح الدین نیز کشته و مجروح شدند».

صبح دوشنبه تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش تلاش کردند به منطقۀ الملویه در شمال سامرا در استان صلاح الدین نفوذ کنند و خود را به مرکز شهر برسانند، اما نیروهای امنیتی عراق با آنها درگیر شدند و از پیشروی آنان جلوگیری کردند.

202

0% ...

آخرین اخبار

داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا را گرفت/ عبور صنعت دارو از سخت‌گیرانه‌ترین نظام نظارتی دارویی جهان برای اولین بار


روزنامه آلمانی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو خبر داد


اما و اگرهای توافق آتش‌بس در لبنان و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی+ فیلم


قانونگذار آمریکایی: نتانیاهو متکبر و گستاخ است


ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد


فعال شدن آژیرهای خطر در بحرین؛ اهداف آمریکایی زیر آتش حملات موشکی و پهپادی


اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریم علیه بن‌گویر و چند وزیر صهیونیست


انفجارهای شدید کویت را به لرزه درآورد


آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های خود را تائید کرد


بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه