14 محله شرق حلب آزاد شد

سه شنبه 9 آذر 1395
09:37
14 محله شرق حلب آزاد شد مرکز آشتی روسیه مستقر در پایگاه حمیمیم در حومه لاذقیه در سوریه از آزادسازی 14 محله شرق شهر حلب و خروج حدود هزار نفر از ساکنان این محله ها خبر داد.

العالم- سوریه
مرکز آشتی روسیه در بیانیه خود آورده است: نیروهای ارتش سوریه دوشنبه شب به پیشروی خود در محله های شرقی شهر حلب ادامه دادند، و در 24 ساعت اخیر توانستند 14 محله در مناطق شرقی این شهر شامل حدود 300 هزار واحد مسکونی را به طور کامل از دست تروریست ها آزاد کنند.
این بیانیه با اشاره به خروج بیش از 8 هزار و پانصد غیرنظامی از جمله چهار هزار کودک از محله های تحت کنترل عناصر مسلح در شرق شهر حلب افزود: بیش از 140 فرد مسلح در طول 24 ساعت اخیر سلاح خود را زمین گذاشته و از طریق گذرگاههای در نظر گرفته شده، از شرق حلب خارج شده اند.
براساس این بیانیه، همه عناصر مسلحی که سلاح خود را زمین بگذارند، از عفو عمومی بشار اسد رئیس جمهور سوریه برخوردار خواهند شد و مسئولان محلی نیز همه کمک های لازم را به آنها خواهند کرد.
این مرکز روز دوشنبه نیز گفته بود که ارتش سوریه توانسته است 40 درصد مناطق شرقی شهر حلب را آزاد کند.
6

0% ...

آخرین اخبار

فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد