گزارش العالم از جنایت تروریستها درکفریا وفوعه +ویدیو

جمعه 12 آذر 1395
11:10
کفریا و فوعه (العالم) – اهالی شهرهای محاصره شده کفریا و فوعه در شمال ادلب از سازمان ملل متحد و نظام سوریه برای پایان دادن به رنج هایشان و در هم شکستن محاصره تروریست ها کمک خواستند.

العالمسوریه 

خبرنگار العالم روز جمعه از کفریا و فوعه گزارش داد، اهالی این دو شهر با کمبود شدید غذا، دارو، آب آشامیدنی سالم و همچنین با سرمای شدید مواجهند. 
گلوله های تروریست ها هر از گاهی بر سر خانه های مردم فرود می آید و هدفشان کشتن بیشترین تعداد از اهالی کفریا و فوعه است که از 2 سال قبل در محاصره تروریست ها قرار دارند. 
گلوله هایی که هر روز از سوی تروریست ها به طرف این دو شهر شلیک می شود تا کنون جان صدها غیر نظامی را گرفته است که دهها نفر آنان زن و کودک بودند.
همچنین صدها خانه را به ویرانه های بتونی تبدیل کرده است. 

رنج های شهروندان سوری قابل توصیف نیست، گرسنگی، بیماری و سرمای شدید دل مادران کودکان این دو شهر را به درد آورده است.  
هر خانه داستانی هولناک با محاصره دارد، دشوار است که خانواده ای را بیابی که شهید یا مجروح تقدیم نکرده یا خانه اش به خاطر گلوله باران تروریست های مسلح زیان ندیده باشد.
اهالی این دو شهر این بار از سازمان ملل متحد و سازمان های انسان دوستانه خواستند برای پایان دادن به رنج هایشان آنان را یاری کنند زیرا اگر محاصره استمرار یابد، اوضاع مردم مصیبت بارتر خواهد شد.
206 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد