پیروزی های جدید نیروهای یمنی در استان الجوف

جمعه 12 آذر 1395
19:25
پیروزی های جدید  نیروهای یمنی در استان الجوف ارتش یمن با کمک کمیته های مردمی مناطقی را در استان الجوف در شمال این کشور آزاد کرد.

العالم یمن
خبرگزاری انقلاب یمن گزارش داد نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن چند موضع راهبردی جدید را در شهر المتون استان الجوف به کنترل خود درآوردند. در این عملیات ده ها مزدرو عربستان کشته و مجروح شدند. نیروهای مشترک یمنی امروز جمعه منطقه راهبردی " جبال حام " و 3 بلندی مجاورِ این منطقه را در شهر المتون از مزدوران عربستان سعودی پاکسازی کردند.
منبعی نظامی در یمن اعلام کرد: «نیروهای ارتش و کمیته های مردمی با اجرای عملیاتی کم نظیر در شمال شرق شهر المتون توانستند منطقه جبال حام را که مُشرف بر منطقه حام سفلی است، به همراه 3 موضعِ مجاور دیگر به کنترل خود دربیاورند». 
این منبع افزود: «تلاش مزدوران برای بازپس گرفتن مواضعی که از دست داده بودند، شکست خورد و با برجای گذاشتن تلفاتی عقب نشینی کردند».
نیروهای یمنی تعدادی اسلحه ، قناصه و موشک های دوش پرتاب و مقدار زیادی مهمات از مزدوران به غنیمت گرفتند.

جبال حام

 

214

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است