اهانت امارات به ایران در حضور شاه سعودی + ویدیو

چهارشنبه 17 آذر 1395
11:48
یک شاعر اماراتی در استقبال از پادشاه سعودی در ابوظبی، به جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان توهین کرد.

العالم- عربستان - ایران
«سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی، این روزها مشغول سفر دوره‌ای به چند کشور در حاشیه خلیج فارس است.
در مراسم استقبال از سلمان در امارات، «جمعه الغویص السویدی» شاعر اماراتی، پادشاه عربستان را شمشیر حرمین شریفین توصیف و به سران جمهوری اسلامی ایران توهین کرد.
این شاعر اماراتی همچنین در بخشی از مدیحه سُرایی‌اش برای شاه سعودی به حمله عربستان به یمن اشاره کرده و مدعی شده که با این حمله پرونده حوثی‌ها (انصار الله) برای همیشه بسته شده است.
وی بخش پایانی شعرش را به توهین به نظام ایران اختصاص داده و با تعریف و تمجید از شاه سعودی می‌گوید او بی‌پروایان را به لرزه درآورده است. او ادعا می‌کند درحالی که ما [اماراتی‌ها و عربستانی‌ها] از عزت و بزرگی سیراب شدیم، مردم ایران گرسنه هستند.
شاعر اماراتی در بخش دیگری از شعرش می‌گوید «به آنها (ایرانی ها) بگویید اگر میخواهید اندازه خودتان را بفهمیید... بیایید... و بگذارید حسن و حسین در مرقدشان در آرامش باشند».
در پایان شاه سعودی هم ضمن تشویق این شاعر از او می‌خواهد که به نزد او برود تا به صورت ویژه از او تقدیر کند. منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند