اهانت امارات به ایران در حضور شاه سعودی + ویدیو

چهارشنبه 17 آذر 1395
11:48
یک شاعر اماراتی در استقبال از پادشاه سعودی در ابوظبی، به جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان توهین کرد.

العالم- عربستان - ایران
«سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی، این روزها مشغول سفر دوره‌ای به چند کشور در حاشیه خلیج فارس است.
در مراسم استقبال از سلمان در امارات، «جمعه الغویص السویدی» شاعر اماراتی، پادشاه عربستان را شمشیر حرمین شریفین توصیف و به سران جمهوری اسلامی ایران توهین کرد.
این شاعر اماراتی همچنین در بخشی از مدیحه سُرایی‌اش برای شاه سعودی به حمله عربستان به یمن اشاره کرده و مدعی شده که با این حمله پرونده حوثی‌ها (انصار الله) برای همیشه بسته شده است.
وی بخش پایانی شعرش را به توهین به نظام ایران اختصاص داده و با تعریف و تمجید از شاه سعودی می‌گوید او بی‌پروایان را به لرزه درآورده است. او ادعا می‌کند درحالی که ما [اماراتی‌ها و عربستانی‌ها] از عزت و بزرگی سیراب شدیم، مردم ایران گرسنه هستند.
شاعر اماراتی در بخش دیگری از شعرش می‌گوید «به آنها (ایرانی ها) بگویید اگر میخواهید اندازه خودتان را بفهمیید... بیایید... و بگذارید حسن و حسین در مرقدشان در آرامش باشند».
در پایان شاه سعودی هم ضمن تشویق این شاعر از او می‌خواهد که به نزد او برود تا به صورت ویژه از او تقدیر کند. منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا