تونی بلر در قارۀ آفریقا به دنبال جاسوسی است

يکشنبه 21 آذر 1395
14:28
تونی بلر در قارۀ آفریقا به دنبال جاسوسی است مؤسسه های به اصطلاح خیریۀ تونی بلر نخست وزیر سابق انگلیس، از مراکز اسلامی کشورهای آفریقایی جاسوسی می کنند.

العالم - آفریقا
روزنامه ساندی تایمز در گزارشی به قلم ریچارد کِرباج و جون آنگوید توماس نوشت: سندی 30 صفحه ای که به تازگی به دست آمده است ، نشان می دهد که مؤسسه های خیریۀ تونی بلر نخست وزیر پیشین انگلیس برای جمع آوری اطلاعات درباره مراکز اسلامی قاره آفریقا و انتقال این اطلاعات به نظام های سرکوبگرِ متهم به نقض حقوق بشر دست به کار خواهند شد.
این روزنامه انگلیسی افزود : طبق طرحی که جیم مورفی رئیس پیشین کار اسکاتلند مسئول ناظر آن است، مؤسسه های خیریه بلر در آینده نزدیک به بهانه مبارزه با تروریسم به جمع آوری اطلاعاتی مهم درباره مساجد و مدارس مناطق مسلمان نشین کشورهای آفریقایی خواهند پرداخت.

جیم مورفی سالانه بیش از 200 هزار پوند (250 هزار دلار) حقوق برای دادن مشاوره به بلر دریافت می کند.   
مؤسسه های خیریه بلر از روابط بلر با سران آفریقا برای جمع آوری اطلاعات استفاده خواهند کرد و نظام های حاکم آفریقا با کمک این مؤسسه ها به مبارزه با مراکز اسلامی خواهند پرداخت.
این طرح باعث بروز اختلاف بین اعضای مؤسسه های خیریه بلر شده است.
یکی از اعضای مؤسسه " ابتکار بلر برای حکومت قانونمدار در آفریقا" در مصاحبه با ساندی تایمز گفت : ابتکار بلر برای نهادینه کردن اصل " حکومت قانونمدار " در آفریقا به معنای جدایی دین از سیاست است ولی این ابتکار زمینه را برای جاسوسی از مراکز اسلامی فراهم می کند. 

مؤسسه " ایمان " یکی دیگر از مؤسسات خیریۀ وابسته به تونی بلر است.
یکی دیگر از اعضا گفت:ابتکار بلر خطراتی درپی دارد، زیرا آزادی های دینی را محدود می کند.    
در این سند 30 صفحه ای اسامی کشورهایی همچون نیجریه ، مالی ، نیجر ، بنین ، ساحل عاج آمده است.

بلر در میان رئیس جمهور نیجریه و معاونش

بلر در کنار قذافی معدوم

 

 

214

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی


اگر تجاوز ادامه یابد، با آن مقابله می کنیم


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا


با انتقام‌کشی علیه اقتصاد جهانی نمی‌توان در جنگ پیروز شد


چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد