فایننشال تایمز: اردوغان به دنبال ثبات با استبداد است!

دوشنبه 22 آذر 1395
14:48
فایننشال تایمز: اردوغان به دنبال ثبات با استبداد است! روزنامه فایننشال تایمز رئیس جمهور ترکیه را به تلاش برای ایجاد ثبات در این کشور از طریق استبداد متهم کرد.

العالم - ترکیه

فایننشال تایمز روز دوشنبه در مطلبی نوشت: اردوغان اشتباه می کند زیرا تنها راه برقراری ثبات در ترکیه همان اجرای اصلاحات است.
این روزنامه خاطرنشان کرد: انفجارهای شنبه در استانبول، حاوی این هشدار هولناک است که ترکیه با خطرات متعددی روبرو است.
به نوشته فایننشال تایمز، "تروریسم و بحران اقتصادی، قدرت ویرانگر یکدیگر را تقویت می کنند، و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه فکر می کند که استبداد و حکمرانی مطلق فردی به برقراری ثبات در این کشور منجر خواهد شد؛ اما او اشتباه می کند."
این روزنامه تصریح کرد: پول ترکیه 9 درصد ارزش خود را در برابر دلار از زمان انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا از دست داده است. و این کشور از سپتامبر گذشته تاکنون نیز در مجموع 15 درصد ارزش پول خود را از دست داده است.
روزنامه فایننشال تایمز به اردوغان توصیه کرد "اصلاحاتی لیبرالی را اجرا کند، و خارجی ها را به سوی حمایت از اقتصاد کشورش سوق ندهد".
این روزنامه در پایان خاطرنشان کرد: موفقیت اقتصادی در ترکیه "کلید ثبات در این کشور" است.
6

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد


سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد


اردوغان در دیدار محمود عباس: حمایت از فلسطین مسئولیت همه بشریت است


ترامپ بدون راهبرد مشخص و براساس برآوردهای نادرست «اسرائیل» واردجنگ با ایران شد


یک فروند جنگنده اف-۱۶ ترکیه در جریان پرواز آموزشی سقوط کرد


انصارالله: فقط مراکز نظامی سعودی را هدف قرار می‌دهیم


هرجا قانون در برابر قدرت سکوت کند، اعتماد بشریت در روابط بین‌الملل فرو می ریزد