چند هزار نفر از شرق حلب خارج می‌شوند؟

پنج‌شنبه 25 آذر 1395
16:58
چند هزار نفر از شرق حلب خارج می‌شوند؟ معاون استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل در سوریه گفت: شمار اشخاصی که از شرق حلب خارج خواهند شد، تا 50 هزار نفر تخمین زده می‌شود.

العالم سوریه 

یان ایگلند در یک کنفرانس مطبوعاتی افزود: عمده این اشخاص به ادلب خواهند رفت و برخی نیز ترجیح می دهند به ترکیه بروند.
وی با اشاره به آمادگی سازمان ملل متحد جهت نظارت بر این روند تصریح کرد که گروه های ذی ربط توانستند کمک های لازم را به مناطق آزاد شده حلب برسانند.
خبرنگار شبکه العالم، ساعتی پیش (عصر پنجشنبه) از آغاز خروج گروه های تروریست از محله های شرق حلب خبر داد. 
مرکز آشتی حمیمیم نیز گزارش داد که نخستین گروه از افراد مسلح با 10 آمبولانس و 20 اتوبوس به طرف ادلب خواهند رفت و نیروهای ارتش سوریه امنیت اشخاص مسلحی را که خواستار خروج از شرق شهر حلب هستند، تامین می نمایند.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور