درخواست حماس برای برنامه مبارزاتی مشترک

جمعه 26 آذر 1395
11:46
درخواست حماس برای برنامه مبارزاتی مشترک جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) خواستار توافق گروه های فلسطینی بر سر یک برنامه مبارزاتی مشترک شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، عضو دفتر سیاسی حماس تشکیلات خودگردان و جنبش فتح را به توافق بر سر یک برنامه مبارزاتی مشترک و رویکردی واضح در قبال نبرد با دشمن صهیونیستی شد.

صالح عاروری در گفتگو با شبکه ماهواره ای الاقصی تصریح کرد که ما از جنبش فتح می خواهیم در مسیر بهبود اوضاع داخلی فلسطین و مقابله با دشمن صهیونیستی گام بردارد.

عاروری بر ضرورت حمایت از مقاومت و تلاش برای تقویت آن تاکید کرد و از تشکیلات خودگردان نیز خواست دست از بازداشت و پیگرد مبارزان مقاومت بردارد.

وی اظهار داشت که تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه قدس و مسجد الاقصی موجب گسترش دامنه مقاومت خواهد شد و تلاش برای منع پخش اذان از مساجد در نهایت منجر به وقوع رویارویی گسترده فلسطینیان با اشغالگران خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


وزیر راه و شهر سازی راهی قزاقستان شد


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت


تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد


بازگشایی هرمز می‌تواند ترمزی بر هزینه‌های ۱۴ میلیارد دلاری انرژی آنکارا باشد


کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز