تصمیم عربستان برای بیرون کشیدن سرمایه های خود از آمریکا

شنبه 27 آذر 1395
09:59
تصمیم عربستان برای بیرون کشیدن سرمایه های خود از آمریکا روزنامه آمریکائی وال استریت ژورنال نوشت: مقامات سعودی در حال بررسی مساله بیرون کشیدن سرمایه های خود از آمریکا در آینده نزدیک هستند.

العالم عربستان

روزنامه وال استریت ژورنال روز جمعه در مقاله ای نوشت: مقامات سعودی با توجه به تغییراتی که در وضعیت سیاسی آمریکا پدید آمده است، به بازنگری در سیاست سرمایه گذاری خود در آمریکا می پردازند.
بازنگری عربستان در سیاست سرمایه گذاری خود در آمریکا 2 علت دارد، نخست، موافقت کنگره با پیشنویس قانون امکان شکایت خانواده های قربانیان حملات تروریستی 11 سپتامبر 2001 از عربستان به دادگاه فدرال نیویورک و دوم حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا از این قانون است.
وال استریت ژورنال به نقل از منبعی نزدیک به صندوق سرمایه گذاری عربستان گزارش داد: این صندوق سرمایه گذاری خود در اقتصاد آمریکا را تا روشن شدن سیاست واشنگتن در قبال عربستان به حال تعلیق درآورده است.
شرکت نفتی آرامکو عربستان نیز سال 2017 یا 2018 اولین مرحله از عرضۀ سهام خود را شاید بیرون از مرزهای آمریکا برگزار کند.
مقامات سعودی از این می ترسند که دادگاه های آمریکا حکم مصادره سرمایه های آنها را صادر کنند. 

نصب پرچم عربستان در یکی از اتاق های پالایشگاه آرتور

 214

 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است