بازداشت هزاران نفر در عربستان به اتهام تروریسم

شنبه 27 آذر 1395
18:46
بازداشت هزاران نفر در عربستان به اتهام تروریسم بر اساس آمار وزارت کشور عربستان، در عربستان 5167 نفر در مسایل متعلق به "تروریسم و امنیت دولت" در زندانهای دفتر تحقیقاتی و دادستانی عمومی در عربستان تحت بازداشت هستند.

العالم - عربستان

در آماری که روز شنبه در سایت "نافذه تواصل" وابسته به وزارت کشور عربستان منتشر شد، آمده است که اغلب بازداشت شدگان عربستانی هستند و حکم برخی از آنها صادر شده و اینک دوران محکومیت را سپری می کنند؛ برخی در حال محاکمه هستند و برخی دیگر در مرحله بازجویی قرار دارند.

بنا به این آمار، تعداد بازداشت شدگان سوریه ای 216 نفر است که پس از یمنی ها که 308 نفر هستند، در رده دومِ لیست خارجی های بازداشت شده قرار دارند.

در این آمار همچنین آمده است که 65 پاکستانی و 60 مصری هم در جمع بازداشت شدگانی از ملیتهای دیگر نیز در زندانهای عربستان به سر می برند.

210

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان