تیراندازی، گروگان گیری و مرگ ... در اردن چه خبراست؟

يکشنبه 28 آذر 1395
20:17
تیراندازی، گروگان گیری و مرگ ... در اردن چه خبراست؟ نزاع مسلحانه و عملیات گروگان گیری در منطقه کرک اردن با 7 کشته که 4 تن از آن‌ها نیروهای امنیتی بودند، به پایان رسید.

العالم - اردن

شبکه خبری «الحدث» به نقل از منابع محلی اردن گزارش داد که عملیات گروگان گیری در منقعه «الکرک» واقع در غرب این کشور پایان یافت. به گفته این منابع، در این گروگان گیری 7 نفر که 4 تن از آن‌ها نیروهای امنیتی اردن بودند، کشته شدند.

وبگاه الغد اردن نیز اعلام کرد که در این گروگان گیری، یک زن گردشگر کانادایی کشته شده و 29 نفر دیگر زخمی شده‌اند. به گزارش این وبگاه، هنوز عملیات به پایان نرسیده است، با این حال گروگان‌ها آزاد شده‌اند.

ساعاتی پیش رسانه‌ها از گروگان گیری در قلعه الکرک خبر دادند که طی آن افراد ناشناس مسلح که تعداد آن‌ها 10 نفر اعلام شده است، به سمت یک اتوبوس که متعلق به گردشگری «کرک» بود و نیز یک گشتی پلیس شلیک کردند و چند نفر را گروگان گرفتند.

هنوز هویت افراد مسلح و علت یورش و گروگان گیری‌ آن‌ها مشخص نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری فصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته