پیشنهاد صهیونیستی به ترامپ برای تجزیه سوریه

سه شنبه 30 آذر 1395
07:02
پیشنهاد صهیونیستی به ترامپ برای تجزیه سوریه "موشه یعلون" وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی از دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا خواست که برای تجزیه کشور سوریه و کمک به ایجاد منطقه علوی‌نشین تلاش کند.

العالم - سوریه

مرکز پژوهش های امنیت ملی رژیم صهیونیستی با انتشار پژوهشی گزارش داد که یعلون معتقد است ترامپ باید "سوریه مفید" را که تضمین کننده منافع روسیه در غرب سوریه باشد از طریق ایجاد "علویستان" ایجاد نماید.  
پایگاه اینترنتی عربی 21 نوشت: دیگر باور یعلون که کوشیده آن را به ترامپ تحمیل نماید، ایجاد مناطق نفوذ مختلف برای اهل سنت سوریه و مناطقی برای دروزی ها و کردهاست. 
یعلون در ادامه از ترامپ خواسته که رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه را سر جایش بنشاند و او را مهار کند، چون به عقیده وی، اردوغان از خطوط قرمز مورد نظر آمریکا گذر کرده است. 
یعلون اقدام اردوغان در زمینه حمله به کردهای سوریه به عنوان هم پیمانان واشنگتن و استقبال از سران حماس در استانبول را نشانه عبور ترکیه از خطوط قرمز آمریکا دانست.

206
 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است