فروش اثر نقاش بانوی ایرانی در حراج فیلیپس لندن

سه شنبه 30 آذر 1395
14:07
فروش اثر نقاش بانوی  ایرانی در حراج فیلیپس لندن اثری از آزاده رزاق‌ دوست هنرمند و نقاش ایرانی در بیستمین حراج فیلیپس در شهر لندن، با قیمت 16 هزار و 250 پوند به فروش رسید.

العالم- ایران ، اروپا

بیستمین حراج فیلیپس در لندن با ارائه 244 اثر از هنرمندانی همچون مشهور نظیر گرهارد ریشتر، تام وسلمن، تریسی امین، سارا لوکاس، کیت هرینگ و دن لوین در حالی برگزار شد که توانست به فروش کلی دو میلیون و 392 هزار و 500 پوند دست پیدا کند.
در این حراج که بیش از 80 درصد آثار به فروش رسید، دو اثر از هنرمندان ایرانی شیرازه هوشیاری و آزاده رزاق دوست ارائه شد که فقط اثر رزاق دوست به فروش رسید.
این اثر که از مجموعه «نامه ها» رزاق دوست است با قیمت پایه 8 تا 12 هزار پوند پیشنهاد شده بود که با قیمت 16 هزار و 250 پوند به فروش رسید.
اثر بانوی نقاش ایرانی در حالی به فروش رسید که در این حراج اثر سارا لوکاس هنرمند شهیر انگلیسی خریداری نداشت.
گرانترین اثر به فروش رسیده در بیستمین حراج فیلیپس نیز به اثر گرهارد ریشتر اختصاص یافت که با قیمت 277 هزار پوند به فروش رفت.
براساس اعلام روابط عمومی هنرهای تجسمی، اثر تام وسلمن با 93 هزار و 750 پوند، اثر کیت هرینگ با 37 هزار و 500 پوند، اثر تریسی امین با 32 و 500 پوند و اثر اندی وارهول با 30 هزار پوند در رده‌های بعدی این حراج قرار گرفتند.
آثار آزاده رزاق دوست این روزها در نمایشگاه نقاشی با عنوان «دستور یک شعر» در سوفیاگالری لندن به نمایش در آمده است.
این نمایشگاه که تا 20 بهمن ماه - دهم فوریه - در لندن دایر خواهد بود، شامل 11 اثر از دو مجموعه «نامه‌ها» و «رز بیمار» است.

منبع:ایرنا

 

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم