حماس: «پهپاد» های بیشتری می سازیم

سه شنبه 30 آذر 1395
19:34
حماس: «پهپاد» های بیشتری می سازیم یکی از اعضای ارشد حماس در مراسم ختم مهندس اردنی که عضو شاخه نظامی این جنبش بود، اعلام کرد حماس به ساخت پهپاد ادامه خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«فتحی حماد» از اعضای ارشد حماس در مراسم بزرگداشت «محمد الزواری» مهندس تونسی در نوار غزه، اعلام کرد گردان‌های «عز‌الدین القسام» (شاخه نظامی حماس) به ساخت و تولید «پهپاد» (پرنده هدایت‌پذیر از دور) ادامه خواهند داد. 

شهید محمد الزواری

 بر اساس گزارش وبگاه «فلسطین الان»، حماد در ادامه گفت الزواری شاگردانی تربیت کرد که حتما راهش را ادامه می دهند و آن را تکمیل خواهند کرد.

این عضو ارشد حماس تصریح کرد محمد الزواری روش ساخت هواپیماهای بدون سرنشین را وارد نوار غزه کرد تا سلاحی استراتژیک برای مقاومت فلسطین باشد.

فتحی حماد در ادامه جنبش فتح را به بازگشت و همکاری با تمام گروه‌های فلسطینی برای کار مشترک تا آزادسازی فلسطین تأکید کرد و افزود: مقاومت حماس علیه رژیم اشغالگر ادامه خواهد داشت و چون خاری در گلوی این رژیم باقی خواهد ماند.

القسام با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مهندس الزواری از طراحان پهپاد (پرنده هدایت‌پذیر از دور) ابابیل بود که نقش او در جریان جنگ 2014 غزه برای همه مشهود بود؛ شهید الزوای 10 سال پیش به مقاومت اسلامی فلسطین و گردان‌های عز الدین القسام پیوست. 

پهپاد ابابیل

 

0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا