پلیس آلمان، به دنبال مظنون تونسی حمله برلین

چهارشنبه 1 دی 1395
15:22
پلیس آلمان، به دنبال مظنون تونسی حمله برلین تلاش پلیس آلمان برای دستگیری عوامل حمله تروریستی روز دوشنبه برلین همچنان ادامه دارد.

العالم - اروپا

پلیس آلمان در جستجوی فردی است که گفته می‌شود اصالتی تونسی دارد و در اجرای حمله تروریستی روز دوشنبه به یک بازار کریسمس در برلین، نقشی محوری ایفا کرده است. اسناد اقامت موقت این فرد در آلمان، در کامیونی که از آن برای حمله به بازار استفاده شد، یافت شده است.
رویترز به نقل از روزنامه آلمانی «اشپیگل»  گزارش داد؛ در این سند اقامت موقت، مشخصات فردی تونسی به نام «انیس ای» متولد سال 1992 دیده می‌شود. گفته می‌شود وی دو نام مستعار و دو تاریخ تولد جعلی دیگر نیز دارد.
پلیس در حال جستجوی بیمارستانهای این کشور است. ممکن است این فرد تونسی در درگیری با راننده لهستانی کامیون مورد استفاده در حمله تروریستی مجروح شده باشد. فرد مظنون پس از قتل راننده لهستانی کامیون و ارتکاب حمله تروریستی، احتمالاً پای پیاده از محل حادثه گریخته است.
در ابتدا پلیس آلمان یک پناهجوی پاکستانی را به اتهام دست داشتن در این حادثه که به مرگ 12 نفر و زخمی شدن ده‌ها فرد دیگر منجر شد – دستگیر کرد. ولی وی به دلیل نبود مدارک لازم آزاد شد.
سازمان‌های امنیتی آلمان از احتمال مسلح بودن عامل حمله برلین خبر می‌دهند. داعش دیروز (سه‌شنبه) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم