تصاویر شگفت آور بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا!

چهارشنبه 1 دی 1395
19:51
تصاویر شگفت آور بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا! بارش برف، پس از 40 سال، یک بار دیگر شن های روانِ صحرای بزرگ آفریقا را سفیدپوش کرد.

العالم - آفریقا

«کریم بوشتاتا»، با ثبت عکس هایی بسیار زیبا از شهر کوچک عین الصفرا که میان کوه های اطلس در کرانۀ شمالی صحرای بزرگ واقع شده، این پدیدۀ شگرف و کم سابقه را در حافظۀ تصویر، ثبت کرد.

در این تصاویر، لایه ای نازک از برف های سفید، شن های نارنجی رنگ را پوشانده است، برفی که به گفتۀ بوشتاتا پس از یک روز آب شد.

گفته می شود آخرین بار، در سال 1979 در عین الصفرا برف دیده شده است. بارش برف در آن سال، منجر به کولاکی به مدت نیم ساعت شد که ترافیک خودروها را متوقف کرد.

بوشتاتا گفت: «همه از دیدن برف در صحرای بزرگ، حیرت زده شدند، زیرا این پدیده بسیار نادر است و دیدن برف، روی شن های صحرا، بسیار حیرت انگیز است».

عین الصفرا، در سال 1881 تاسیس شد. درجه حرارت در این شهر، تابستان ها به 37 درجه بالای صفر و در زمستان، حداقل به منفی 10.2 می رسد.

205

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا