تصاویر شگفت آور بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا!

چهارشنبه 1 دی 1395
19:51
تصاویر شگفت آور بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا! بارش برف، پس از 40 سال، یک بار دیگر شن های روانِ صحرای بزرگ آفریقا را سفیدپوش کرد.

العالم - آفریقا

«کریم بوشتاتا»، با ثبت عکس هایی بسیار زیبا از شهر کوچک عین الصفرا که میان کوه های اطلس در کرانۀ شمالی صحرای بزرگ واقع شده، این پدیدۀ شگرف و کم سابقه را در حافظۀ تصویر، ثبت کرد.

در این تصاویر، لایه ای نازک از برف های سفید، شن های نارنجی رنگ را پوشانده است، برفی که به گفتۀ بوشتاتا پس از یک روز آب شد.

گفته می شود آخرین بار، در سال 1979 در عین الصفرا برف دیده شده است. بارش برف در آن سال، منجر به کولاکی به مدت نیم ساعت شد که ترافیک خودروها را متوقف کرد.

بوشتاتا گفت: «همه از دیدن برف در صحرای بزرگ، حیرت زده شدند، زیرا این پدیده بسیار نادر است و دیدن برف، روی شن های صحرا، بسیار حیرت انگیز است».

عین الصفرا، در سال 1881 تاسیس شد. درجه حرارت در این شهر، تابستان ها به 37 درجه بالای صفر و در زمستان، حداقل به منفی 10.2 می رسد.

205

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند