سازمان ملل: خروج عناصر مسلح از حلب تمام نشده است

چهارشنبه 1 دی 1395
23:33
سازمان ملل: خروج عناصر مسلح از حلب تمام نشده است سازمان ملل اعلام کرد با اعلام اینکه عملیات تخلیه در حلب همچنان ادامه دارد، تأکید کرد که نمی توان با اطمینان که گفت آخرین گروه عناصر مسلح این شهر را ترک کرده اند.

العالم - سوریه

 در حالی که گروه موسوم به «دیده بان حقوق بشر سوریه» از تسلط کامل ارتش سوریه بر شهر حلب خبر می دهد، برخی منابع تاکید دارند که عملیات تخلیه همچنان ادامه دارد.

یک منبع مسئول وابسته به سازمان ملل در پی انتشار خبر تسلط کامل ارتش سوریه بر حلب، تاکید کرد که عملیات تخلیه عناصر مسلح از حلب «همچنان برقرار است» و نمی توان قطعی اعلام کرد که آخرین گروه از عناصر مسلح این شهر را ترک کردند.

در همین حال، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هنوز برایمان مشخص نیست که آیا عملیات تخلیه شرق حلب تکمیل شده است یا نه؟

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی