پوتین: از سپر موشکی آمریکا عبور کنید!

پنج‌شنبه 2 دی 1395
18:16
پوتین: از سپر موشکی آمریکا عبور کنید! رییس جمهور روسیه از فرماندهی ارتش کشورش خواست، نیروی اتمی راهبردی خود را با "موشک‌هایی که همۀ سامانه پدافند موشکی جهان را درمی‌نوَردد"، تقویت کنند.

العالم اروپا

پایگاه اینترنتی روسیا الیوم نوشت: ولادیمیر پوتین این مطلب را پنجشنبه در نشست فرماندهان وزارت دفاع روسیه در مسکو بیان کرد و افزود: باید توانمندی رزمی نیروی اتمی استراتژیک خود را با موشک هایی تقویت نماییم که قادر باشند از تمام سامانه های پدافند موشکی موجود در زمان حاضر و نیز سامانه های در حال توسعه، عبور کنند.

پوتین همچنین بر ضرورت افزایش کارایی نیروهای استراتژیک غیر اتمی به سطح کیفی جدید تاکید کرد، به گونه ای بتواند با هر گونه تهدید نظامی ضد روسیه مقابله کند.  

وی در ادامه توسعه متوازن نیروهای مسلح، ادامه آموزش نیروهای ارتش و آشنایی با کاربرد سلاح های بسیار دقیق، تجهیزات نوین ارتباطات و شناسایی، مدیریت نیروها و جنگ الکترونیک را خواستار شد.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه نیز گفت: مسکو موفق شده خطر موشک های آمریکایی بالدار تام هاوک شده را که آمریکا در اروپا نزدیک مرزهای روسیه به عنوان سپر موشکی خود مستقر کرده، خنثی نماید.

وی با اشاره به اینکه موشک های تام هاوک در لهستان و رومانی مستقر شده، تصریح کرد که 150 تا 200 موشک از این نوع که برد آن 2400 کیلومتر می باشد، نزدیک مرز روسیه مستقر شده که قادر است در مدت 10 دقیقه به مرز روسیه برسد. 

شویگو تاکید کرد که وزارت دفاع روسیه تصمیم رییس جمهور درباره خنثی سازی این خطر را اجرا کرده است. وی به جزئیات تدابیر اتخاذ شده از سوی ارتش در این زمینه اشاره نکرد.

وزیر دفاع روسیه ادامه داد: نیروهای راهبردی روسیه سال 2017 میلادی 3 هنگ از سامانه های موشکی نوین و پیشرفته را دریافت می کنند. 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد