داعش آب شهر حلب را قطع کرد

جمعه 10 دی 1395
17:33
داعش آب شهر حلب را قطع کرد گروه تروریستی داعش آب شهر حلب را از منبع اصلی آن، یعنی رود فرات، قطع کرد.

العالم سوریه
به گزارش خبرگزاری سوریا (سانا) ، مهندس فاخر الحمدو رئیس سازمان آب شهر حلب گفت تروریست های داعش ساعت شش صبح امروز آب شهر حلب را منبع اصلی آن از ایستگاه های الفرات و الخفسه بر روی رود فرات، تامین می شود، قطع کردند.
الحمدو گفت :«استان حلب و سازمان آب ضمن همکاری و هماهنگی با شاخه سازمان هلال احمر سوریه و جمعیت های داخلی، درتلاش هستند تا هرچه سریعتر آب لازم را به دست اهالی حلب برسانند».
قطع آب شهر حلب تلاشی ناکام از سوی گروه تروریستی داعش با هدف اعمال فشار بر اهالی حلب و کاستن از مقاومت آنان در برابر تروریست ها و کناره گرفتن از نیروهای قهرمان ارتش عربی سوریه است که توانستند امنیت و ثبات را به مناطق شرقی حلب بازگردانند و زمینه بازگشت صدها خانواده آواره از این شهر را به منازل خود فراهم کنند.
گروه های تروریستی که از قطع آب شهرهای حلب و دمشق به عنوان سلاحی در مقابله با سوری ها استفاده می کنند، با قطع آب حلب نشان می دهند که در تضعیف اراده و مقاومت مردم سوریه در برابر تروریست ها ناکام مانده اند.


215

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد