پوتین فرزندان دیپلمات‌های آمریکا را به جشن سال نو در کرملین دعوت کرد

جمعه 10 دی 1395
21:55
پوتین فرزندان دیپلمات‌های آمریکا را به جشن سال نو در کرملین دعوت کرد برخلاف پیش بینی های غرب درباره واکنش رئیس جمهوری روسیه به اقدام واشنگتن دراخراج 35 دیپلمات روس از آمریکا، ولادیمیر پوتین از همه کودکان دیپلمات های آمریکایی در روسیه خواست که در مراسم سال نوی میلادی در کرملین حضور یابند.

العالم - اروپا

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، درحالی که رسانه های آمریکایی و اروپایی از تصمیم مسئولان روس برای بیرون راندن دست کم 35 تن از کارکنان سفارت آمریکا در روسیه و کنسولگری های وابسته به آن از این کشور خبر دادند، پوتین روز جمعه در بیانیه ای، مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کرد.

پوتین دراین بیانیه اعلام کرد:« ما برای دیپلمات های آمریکایی مشکلی ایجاد نخواهیم کرد و آن ها را اخراج نخواهیم کرد. اعضای خانواده ها و کودکان آن ها را از استفاده از اماکن تفریحی معمول برای حضور در مراسم سال نوی میلادی منع نخواهیم کرد، از کودکان دیپلمات های آمریکایی می خواهیم که در مراسم و جشن های سال نوی میلادی در کرملین حضور یابند».

رئیس جمهوری روسیه درعین حال خاطرنشان کرد :«روسیه، طبق قوانین بین المللی فعلی، همه اصول و راه کارها را برای پاسخ مناسب به اقدامات آمریکا دارد».

215

 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران