رییس جمهور عراق: 2017 سال پیروزی بر تروریسم

شنبه 11 دی 1395
19:56
رییس جمهور عراق: 2017 سال پیروزی بر تروریسم رییس جمهو عراق عراق ابراز امیدواری کرد که سال 2017 سال پیروزی نهایی بر تروریسم و تحقق ثبات و تحول اقتصادی و بازگشت تمام آوارگان باشد.

العالم ـ عراق

فؤاد معصوم در بیانیه ای به مناسبت فرارسیدن سال جدید میلادی گفت: ملت ما در سال 2016 با مشکلات و بحرانهای بسیاری مواجه شد؛ اما با مقاومت و فداکاری خود توانست با آنها مقابله کند. امیدواریم که سال جدید سال پیروزی قاطع و نهایی بر تروریسم و تحقق ثبات و تحول اقتصادی و بازگشت تمام آوارگان و تامین خدمات لازم برای شهروندان باشد.

به نوشته السومریه نیوز، رییس جمهور عراق با تحسین روحیه قهرمانی ملت و نیروهای مسلح عراق در سال جاری که به آزادسازی اغلب مناطق از اشغال گروههای تروریستی انجامید، شجاعت مبارزان و بویژه شهدایی که جان خود را برای آزادی کشور و ملت و انسانیت از آفت تروریسم فدا کردند، تحسین کرد.

فؤاد معصوم همچنین خانواده های شهدا را به سبب نقش آنها در حماسه آفرینی ملت علیه تروریسم و زنده کردن امید در دل جهانیان مبنی بر امکان شکست تروریسم، تحسین و تمجید کرد.

رییس جمهور عراق خاطرنشان کرد که تغییرات فراروی جهان، در سال 2017 بر منطقه سایه خواهد افکند به گونه ای که فرصت های همکاری و تفاهم و پیروزی علیه تروریسم را تقویت خواهد کرد.

210 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

کشورهای عربی و اسلامی شهرک‌سازی و حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند


سرلشکر حاتمی: توان دفاعی ایران معادلات دشمنان را تغییر داد/ ملت ایران تسلیم نمی‌شود


ابوعبیده: فلسطینیان در کرانه باختری و قدس برای دفاع از مسجد الاقصی به پا خیزند


دریادار ایرانی: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد


بیانیه حزب الله علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا


ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم