محمود عباس: 2017، سال به رسمیت شناختن فلسطین

يکشنبه 12 دی 1395
17:13
محمود عباس: 2017، سال به رسمیت شناختن فلسطین رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با دولت جدید آمریکا، تصریح کرد 2017 باید سال به رسمیت شناختن فلسطین باشد.

العالم - فلسطین اشغالی

بر اساس گزارش وبگاه «اسپوتنیک»، عباس در سخنرانی خود به مناسبت پنجاه و دومین سال تأسیس جنبش فتح اعلام کرد آماده همکاری با دولت جدید آمریکا برای به ریاست «دونالد ترامپ» برای تحقق صلح و تحقق راهکار «دو دولتی» است.

وی در ادامه به موضوع شهرک‌سازی‌ پرداخت و گفت: «شهرک‌سازی در سرزمین‌ اشغالی فلسطین در حال زوال است. قعطنامه 2334 شورای امنیت تأکید کرد که اسرائیل باید به تمام شهرک‌سازی‌ها پایان دهد و حق هیچ گونه تغییرات دموگرافی (بافت جمعیتی) ندارد».

محمود عباس به کنفرانس صلح پاریس نیز که قرار است 15 ماه جاری (ژانویه) برگزار شود، پرداخت و گفت به این کنفرانس چشم امید داریم و امیدوار هستیم از آن یک راهکار بین‌المللی برای پیگیری و نیز یک جدول زمانی برای اجرایی کردن روند امور حاصل شود.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس رژیم صهیونیستی: صبح بسیار سخت و دردناکی داشتیم


حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی


چنگ‌اندازی به اهرم وتو؛ تلاش پاریس برای ورود به مذاکرات تهران و واشنگتن


شهباز شریف: هیات پاکستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران شرکت می‌کند


نگرانی‌ها در ترکیه درباره ماهیت حضور نظامی ناتو با استقرار سامانه دفاعی جدید+فیلم


لاوروف: اروپا و ناتو در اندیشه رویارویی نظامی با روسیه هستند


شهادت 18 نفر در پی تداوم حملات سنگین رژیم صهیونیستی به لبنان


هلاکت ۴ صهیونیست از جمله فرمانده گردان ۵۲ رژیم در لبنان


شوک صهیونیست‌ها از انتقادهای تند «جی دی ونس»


سردار ذوالقدر: دشمن در 5 هدف راهبردی علیه ایران ناکام ماند