روزنامه انگلیسی پیش بینی کرد؛

امکان کودتا در عربستان سعودی

سه شنبه 14 دی 1395
09:49
امکان کودتا در عربستان سعودی روزنامه انگلیسی «دیلی میل» در پیش بینی های خود برای سال 2017 بارزترین پیش‌بینی‌ را وقوع کودتا در عربستان سعودی دانسته و نوشته است که دهه‌ها از سرکوب‌گری و زیاده‌روی در هزینه‌ها و فساد خاندان حاکم گذشته و این مسئله باعث بیرون راندن آنان در عربستان خواهد شد.

العالم - عربستان
این روزنامه پیش‌بینی کرده که کودتایی علیه سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی به وقوع خواهد پیوست و عربستان بهای مداخله در سوریه و جنگ‌های داخلی در یمن را خواهد پرداخت. این روزنامه اضافه کرده که احتمالا جایگزین ملک سلمان، محمد بن نایف، ولیعهد عربستان شود که رابطه‌ خوبی با واشنگتن دارد.
فارغ از اینکه استناد دیلی میل برای وقوع کودتا مبتنی بر چه اطلاعات و مشاهدات دقیقی است، اما می توان گفت که سابقه کودتا در امر جانشینی در عربستان مسبوق به سابقه بوده و با توجه به اصطکاک قدرت میان شاهزادگان بخصوص رقابت محمدین و همچنین میل قدرت به انحصاری شدن در خاندان نایف یا سلمان در مقطع کنونی، نباید احتمال آنرا از نظر دور داشت، بخصوص که عربستان وارد یک برهه تاریخی، سرنوشت ساز و مبهم از حیث جانشینی شده است.

طرح این گزاره مبتنی بر چند استدلال اصلی است:

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ایران و چین محور بلوک‌های جدید منطقه‌ای خواهند بود


رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم


حمایت روسیه از اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد؛ رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است