یک لیوان شیر برای خاموش کردن آتش فلفل

یک لیوان شیر برای خاموش کردن آتش فلفل
سه شنبه 14 دی 1395 - 17:27

محققان مکزیکی یک تکنیک موثر برای تسکین سریع سوزش زبان و دهان بعد از خوردن فلفل ارائه کرده اند که در ادامه می خوانید.

العالم - گوناگون

غذاهای تند، خوشمزه هستند و خیلی ها تمایل زیادی به مصرف آن ها دارند وسعی می کنند با سر کشیدن آب خود را از سوزش دهان نجات دهند. اما اگر می ترسید نتوانید تندی غذا را تحمل کنید این مطلب به دردتان می خورد.
اخیراً محققان نیومکزیکو (مکزیک) تکنیکی برای مقابله با التهاب ناشی از مصرف فلفل تند ارائه داده اند که عبارت است از نوشیدن یک لیوان شیر!

پل بوسلند، سرپرست تیم تحقیقاتی به دیلی میل گفته است که کاپسایسین موجود در فلفل قرمز مسئول اصلی طعم تند آن است. به محض اینکه ما این ترکیب را می جوییم به گیرنده های زبان می چسبد و زبان آتش می گیرد. شیر حاوی پروتئینی است که کاپسیاسین را جذب می کند و روی گیرنده ها جا می گیرد و با سرعت باعث تسکین زبان می شود.
محققان در طی بررسی های خود مشاهده کردند که نان نیز مانند شیر همین خاصیت تسکین کننده را دارد. اما نوشیدن آب هیچ تأثیر در برطرف کردن سوزش دهان ندارد و فقط می تواند کاپسایسین موجود در دهان را پاک کند. 

 

 

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها