مک کین: تهدیدات روسیه و ایران علیه آمریکا بیشتر شده است

پنج‌شنبه 16 دی 1395
20:23
مک کین: تهدیدات روسیه و ایران علیه آمریکا بیشتر شده است رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا ادعا کرد: تهدیدی که از طرف روسیه، چین، کره شمالی و ایران در کنار بازیگران غیردولتی متوجه آمریکاست در سال های اخیر افزایش یافته است و شهروندان، بنگاه های تجاری، نیروهای مسلح و دولت هدف این حملات بوده اند.

العالم - آمریکا

رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا گفت تا جایی که می دانم هدف از تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تغییر نتیجه انتخابات نیست و نباید باشد.

به گزارش شبکه سی ان ان، سناتور جان مک کین در نشست کمیته نیروهای مسلح سنا درباره چالش های سایبری پیش روی آمریکا گفت: تهدیدی که از طرف روسیه، چین، کره شمالی و ایران در کنار بازیگران غیردولتی متوجه آمریکاست در سال های اخیر افزایش یافته است و شهروندان، بنگاه های تجاری، نیروهای مسلح و دولت هدف این حملات بوده اند.

مک کین افزود هم اکنون جیمز کلاپر هدایت تحقیقی گسترده درباره دخالت روسیه در انتخابات اخیر آمریکا را بر عهده دارد. هدف از این تحقیقات اطلاع رسانی به مردم آمریکا تا حد ممکن است.

وی در ادامه افزود: هدف از این تحقیقات تا جایی که می دانم تغییر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیست و نباید باشد. همان طور که رئیس جمهوری اوباما و رئیس جمهوری منتخب ترامپ گفته اند، کشوربایدد به جلو حرکت کند. اما لازم است با اطلاع کامل از حقایق ادامه مسیر دهیم.

وی گفت : باور دارم رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا پس از کامل شدن تحقیقات، کنگره را در جریان خواهد گذاشت و الان زمان پیش داوری درباره نتایج تحقیقات نیست. همان طور که گفته شد، هم اکنون اطلاعات بسیاری در این باره داریم. ماه اکتبر نهادهای اطلاعاتی ما یک صدا به این نتیجه رسیدند که دولت روسیه دستور به خطر انداختن ایمیل های اشخاص و موسسات آمریکایی از جمله سازمان های سیاسی آمریکا را صادر کرده است.

مک کین افزود : آنها همچنین برآورد کردند: انتشار مطالب ایمیل های هک شده با انگیزه و شیوه های روسیه همخوانی دارد و سرقت ایمیل ها و انتشار آن با هدف دخالت در فرایند انتخابات آمریکا صورت گرفته است. چون جامعه اطلاعاتی آمریکا اطلاعات بیشتری در زمینه فعالیت های روسیه، از جمله گزارش تحلیلی مشترکی حاوی جزئیات فنی چون وسایل و زیرساخت های که سازمان های اطلاعات نظامی روسیه به کار گرفته اند، منتشر کرده است، هر آمریکایی باید درباره حملات روسیه به کشورمان هشیار باشد.

سناتور آمریکایی بیان کرد : هیچیک از منافع امنیت ملی آمریکا مهم تر از توانایی برگزاری انتخابات منصفانه، آزاد و مصون از دخالت خارجی نیست. به همین دلیل کنگره باید سیاست های حزبی را کنار بگذارد و هر دو جناح با کمک یکدیگر راه حلی جامع برای بازدارندگی، دفاع و در صورت نیاز واکنش به حملات سایبری خارجی بیابند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند