حکم قاتل ستایش در دیوان عالی کشور صادر شد

يکشنبه 19 دی 1395
11:32
حکم قاتل ستایش در دیوان عالی کشور صادر شد حکم قاتل ستایش در شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور صادر شد.

العالم - ایران

 

 عسکر قاسمی آقباش وکیل مدافع اولیای دم ستایش با اعلام این خبر گفت که شعبه 32 دیوان عالی کشور نظر خود را درباره این پرونده صادر کرده اما هنوز ابلاغ نشده است.

به گفته این وکیل دادگستری، حکم شعبه دیوان عالی کشور به تایپ ارسال شده و تا فردا (دوشنبه) یا پس فردا (سه‌شنبه) ابلاغ می‌شود.

نورالله عزیزمحمدی دیگر وکیل اولیاء دم ستایش پیشتر گفته بود که حکم دیوان به زودی صادر می‌شود و خانواده ستایش به اجرای حکم قصاص اصرار دارند.

بر اساس این گزارش، فعلاً معلوم نیست که دیوان عالی کشور حکم دادگاه بدوی مبنی بر قصاص، اعدام و دیه را تأیید کرده است یا خیر؟

21 فروردین امسال بود که رسانه‌ها از قتل یک دختر بچه 6 ساله افغانستانی توسط نوجوان 16 ساله ایرانی در شهر خیرآباد شهرستان ورامین خبر دادند که در نهایت، قاتل دستگیر و برای وی پرونده تشکیل شد.

قاتل ستایش از سوی دادگاه کیفری یک استان تهران بابت ارتکاب قتل به قصاص، تجاوز به عنف به اعدام و بابت جنایت بر میت به دیه محکوم شده است.

یکم دی امسال، مجتبی فرحبخش وکیل قاتل ستایش از انتقال موکلش به بیمارستان اعصاب و روان خبر داد و گفت: متأسفانه به دلیل شرایط روحی و روانی و پرخاشگری‌هایی که امیرحسین داشت، وی به بیمارستان اعصاب و روان منتقل شده است.

به گفته وی عذاب وجدان و ندامتی که موکلش در چند ماه گذشته داشته به همراه زمینه‌های بیماری روانی، باعث شده که امیرحسین از خود رفتارهای غیرعادی نشان دهد.

هشتم دی نیز فرحبخش از ترخیص موکلش از بیمارستان اعصاب و روان خبر داد، گفت: حال موکل رو به بهبود است.


منبع : تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم