ویدیو؛ با پلک زدن عکس بگیرید!

دوشنبه 20 دی 1395
05:36
بر اساس فناوری که به تازگی در کشور ژاپن تولید شده و قابلیت نصب روی عینکهای معمولی را دارد افراد می توانند با فشردن چشمهایشان عکس از محیط اطراف خود تهیه کنند.

العالم - گوناگون

اگر درگذشته نیاز بود که برای تهیه عکس دوربین خود را در حالتی خاصی قرار داده و سپس با فشردن دکمه عکس بگیرید. این فناوری میتواند فقط با فشردن یک چشم توسط شما تصاویر اطراف تان را شکار کند.

 البته این دوربین این قابلیت را نیز دارا است که بین چشمک زدن و پلک زدن معمولی شما هم تفاوت قایل شود و با پلک زدن شما به اشتباه عکس برداری نکند. این کار از طریق حسگری که روی دوربین دیجیتالی تعبیه شده ممکن میشود.

این دوربین هوشمند یک باطری هم دارد که از طریق کابل USB شارژ می شود. وزن این دوربین فقط 25 گرم است و میتوان گفت با این وزن جا به جایی و استفاده از این دوربین هوشمند بسیار ساده است.

این دوربین قابلیت متصل شدن به همه عینکهای معمولی را دارد و قیمت تعیین شده برای آن هم حدود 190 دلار است.
 

 

قرار است این دوربین از آگوست 2017 وارد بازار جهانی شود. گفتنی است این فناوری توسط شرکت blincam.co ساخته شده است.


 

0% ...

آخرین اخبار

بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز


استرالیا خواهان بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد


ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت