مجازات اعدام برای مفسدان اقتصادی در تایلند

دوشنبه 20 دی 1395
13:49
مجازات اعدام برای مفسدان اقتصادی در تایلند تایلند طرحی را تصویب کرد که براساس آن مقام های متهم به فساد مالی بیش از یک میلیارد بات ممکن است با مجازات مرگ روبرو شوند.

العالم - تایلند


به نقل از خبرگزاری رویترز; کمیته راهبری اصلاحات ملی که دولت نظامی اعضای آن را تعیین کرده است، طرحی را تصویب کرد که براساس آن مقام های متهم به فساد مالی بیش از یک میلیارد بات ممکن است با مجازات مرگ روبرو شوند.

برخی تحلیلگران نیز ادعا می کنند چنین مجازاتی برای کنترل مخالفان از جمله طرفداران تاکسین شیناواترا، نخست وزیر اسبق تایلند است که در سال 2006 میلادی در یک کودتا از قدرت برکنار شد.

از 162 عضو کمیته راهبری اصلاحات ملی تایلند 155 عضو به این پیشنهاد رای دادند و آن را تصویب کردند.

براساس این قانون، مقاماتی که به جرم فساد به ارزش کمتر از یک میلیارد بات بازداشت و فساد آنها مشخص شود، می توانند به مجازات از پنج سال زندان به بالا محکوم شوند.

تایلند یکی از 58 کشور جهان است که در آن‌ها مجازات اعدام اجرا می شود. 36 جرم در این کشور از جمله قاچاق مواد مخدر مشمول مجازات اعدام می‌ شوند.

تایلند مهر ماه امسال نیز نخستین دادگاه تخصصی مبارزه با فساد به ویژه فساد دستگاه های دولتی را راه اندازی کرد.

 

SA

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند