آنچه اسد دربارۀ آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت

دوشنبه 20 دی 1395
18:05
آنچه اسد دربارۀ آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت بشار اسد رییس جمهور سوریه با ارسال دو پیام جداگانه، درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مقام معظم رهبری و حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران تسلیت گفت.

العالم – ایران 

خبرگزاری سوریه گزارش داد که اسد در پیام خود به مقام معظم رهبری، رفسنجانی را نمادی ملی و مبارزاتی دانست که به جمهوری اسلامی ایران و ملت آن خدمت کرد. وی با اشاره به رنج های مرحوم هاشمی در زندان و شکنجه توسط ساواک یادآور شد که وی و همرزمانش برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین تحقق هر آنچه مصلحت برای ایران و ملت آن بوده، بسیار کوشیدند.
اسد همچنین در پیام خود به روحانی، نوشت که زندگی هاشمی پر از مبازه با ظلم و بیداد و تلاش برای عزت ایران بوده و مواضع جسورانه، صادقانه و تلاش بی شائبه اش برای کرامت مردم ایران معروف است که نشان داد دارای اندیشه ای نامحدود، اراده ای سخت و وفاداری به کشور و ملت ایران بوده است.     
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت