افسر پیام‌آور آشتی در وادی بردا ترور شد

شنبه 25 دی 1395
22:02
افسر پیام‌آور آشتی در وادی بردا ترور شد تروریست‌ها، افسر بلندپایه سوری را در وادی بردا در حومه دمشق ترور کردند.

العالم – سوریه

به گزارش خبرنگار العالم، سرلشکر احمد الغضبان، نماینده ارتش سوریه برای برقراری آشتی و آتش‌بس در منطقه وادی بردا، هنگام خروج از منطقه نبع فیجه ترور شد.

این افسر سوری مأموریت داشت که در منطقه وادی بردا صلح و آشتی برقرار کند. تروریست‌ها در هفته‌های اخیر با تقویت حضور خود در وادی بردا که سرچشمه آب آشامیدنی ساکنان دمشق را تأمین می‌کند، نسبت به آلوده کردن آب و قطع آن اقدام کرده‌اند.

وی که به همراه کارشناسان ترمیم سرچشمه های آب به این منطقه رفته بود، هنگام خروج از آن مورد حمله تروریست‌های مسلح قرار گرفت.

دولت سوریه پیش از این، با گروه های مسلح مخالف در وادی بردا مصالحه کرده بود که بر اساس آن، پرچم سوریه در این منطقه به اهتزاز در می آید و افراد مسلحی که خواهان صلح نیستند، به استان ادلب می روند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی