افزایش تنش میان صربستان و کوزوو

يکشنبه 26 دی 1395
21:37
افزایش تنش میان صربستان و کوزوو در پی متوقف شدن قطاری در مرز صربستان و کوزوو ، تنش میان دو کشورتشدید شد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز از بلگراد، بر روی این قطار که به رنگ پرچم صربستان رنگ آمیزی شده بود با حروف درشت نوشته بود: «کوزوو صربستان است».

تومیسلاو نیکولیچ رئیس جمهور صربستان در پی این ماجرا اعلام کرد دو کشور روز گذشته در آستانه مناقشه بودند. وی اعلام کرد مقامات کوزوو نشان دادند خواهان جنگ هستند.

عیسی مصطفی نخست وزیر کوزوو نیز حرکت این قطار را اقدامی تحریک آمیر توصیف کرد که پیام اشغال را مخابره کرده است.

این قطار که از بلگراد عازم میترویسا در شمال کوزوو بود، روز شنبه توسط نیروهای پلیس ویژه در مرز متوقف شد. صربستان هرگز جدایی کوزوو را به رسمیت نشناخته است. مناقشه نظامی دو طرف در سال 1998-1999 پس از مداخله نیرو های سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) متوقف شد.

ناتو در حال حاضر 5000 نظامی در منطقه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر همکاری کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید تنش


یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد