دادگاه عالی مصر توافق تیران و صنافیر را باطل کرد

دوشنبه 27 دی 1395
13:08
دادگاه عالی مصر توافق تیران و صنافیر را باطل کرد دادگاه عالی مصر در حکمی، توافق ترسیم مرزهای دریایی مصر و عربستان را باطل، و جزایر تیران و صنافیر را متعلق به مصر اعلام کرد.

العالممصر
دادگاه عالی مصر امروز (دوشنبه) حکم صادر شده درخصوص تعلق جزایر تیران و صنافیر به مصر را تأیید کرد که این امر به معنای لغو توافق ترسیم مرزهای دریایی مصر و عربستان به شمار می آید.
"احمد الشاذلی" رئیس دادگاه عالی اداری گفت: دادگاه یقین یافت که حاکمیت کامل جزایر تیران و صنافیر متعلق به مصر می باشد.
حکم دادگاه عالی مصر، نهایی به شمار می آید و امکان استیناف آن وجود ندارد.
دولت مصر موضوع توافق ترسیم مرزهای دریایی بین مصر و عربستان را به مجلس واگذار کرد تا نظر خود را در قبول و یا رد آن اعلام کرند؛ توافقی که در صورت اجرای آن، حاکمیت جزایر تیران و صنافیر به عربستان واگذار می شد.
با این حال مجلس نمایندگان مصر با تعویق بررسی این توافق، زمان مشخصی را برای این موضوع اعلام نکرد تا اینکه دادگاه عالی مصر نظر خود را درخصوص آن اعلام کند.

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز