بیانیه ائتلاف ملی عراق درباره اعدام سه جوان بحرینی

سه شنبه 28 دی 1395
14:00
بیانیه ائتلاف ملی عراق درباره اعدام سه جوان بحرینی ائتلاف ملی عراق تاکید کرد که تحولات امنیتی در بحرین در مسیر درست حرکت نمی کند و دولت بحرین سه جوان این کشور را بدون یک محاکمه عادلانه اعدام کرد.

العالم - عراق

در بیانیه ائتلاف ملی عراق آمده است: ما تحولات کشور بحرین را با توجه و نگرانی شدید دنبال می کنیم چرا که مسئولان بحرینی سه جوان این کشور را بدون مهیا کردن شرایط محاکمه عادلانه برای آنها، اعدام کردند.

این بیانیه افزود: این تحولات در مسیر درستی حرکت نمی کند و محدود کردن آزادیها و سرکوب واضح و سازمان یافته تظاهرات و مخالفان سیاسی نمی تواند راه درستی برای برخورد با مشکلات اجتماعی و سیاسی باشد.

ائتلاف ملی عراق تاکید کرد: اینگونه اقدامات، نه تنها آرامش را برای بحرین به ارمغان نمی آورد، بلکه بر شدت بحران ها می افزاید و ثبات و صلح و آرامش را در داخل این کشور برهم می زند.

این بیانیه از "خردمندان خواهان صلح و ثبات در بحرین خواه در دولت یا معارضان خواست تا منافع بحرین را در این شرایط دشواری که بحرین و کل منطقه در آن به سرمی برد، مقدم شمارند."
وزارت خارجه عراق روز دوشنبه گذشته اعدام سه جوان بحرینی یاد شده را محکوم و آن را نقض آشکار حقوق بشر دانست.

6

0% ...

آخرین اخبار

میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!


عراقچی: صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند


سرلشکر رضایی: کم‌ضررترین راهکار برای آمریکا پذیرفتن شروط ۱۰گانه ایران است/ دشمن خطا کند، از آنها اسیر می‌گیریم


دریادار ایرانی: آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان وحشت دارند


اولیانوف: روس‌اتم مصمم است طرح بوشهر با قدرت ادامه یابد


سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است