ویتامین‌های مفید برای خشکی چشم

چهارشنبه 29 دی 1395
15:22
ویتامین‌های مفید  برای خشکی چشم سندرم خشکی چشم عارضه شایعی است که به دلیل عدم تولید اشک کافی در چشم‌ها یا خشک شدن سریع اشک چشم بوجود می‌آید.

 العالم-گوناگون
روش‌های درمانی متعددی برای درمان خشکی چشم وجود دارد اما سوال این است که آیا ویتامین‌ها می‌توانند از بروز این عارضه جلوگیری کرده یا آن را درمان کنند؟

پزشکان معتقدند در صورتیکه افراد رژیم غذایی متعادل و سالمی داشته باشند تمامی مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز را دریافت می‌کنند با این حال برخی افراد بنابر نظر پزشک لازم است که از مکمل‌ها استفاده کنند.

تاکنون مطالعات محدودی در مورد نقش مکمل‌های ویتامین در درمان سندرم خشکی چشم انجام گرفته است. هر چند مصرف برخی از ویتامین‌ها توصیه می‌شود. به گفته محققان، ارتباط بین ویتامین‌ها و مواد معدنی با سلامت چشم تا حدودی مشخص شده اما در حال حاضر پاسخ واضحی وجود ندارد و لازم است تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.

در برخی مطالعات آمده است برای افراد مسنی که به دلیل مشکلات گوارشی از دریافت کافی و مطلوب ویتامین‌ها از طریق تغذیه محروم هستند، مصرف مکمل‌ها مفید است. در این موارد ویتامین‌های A، C، E و ماده معدنی روی می‌توانند از پیشرفت عارضه چشمی "دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن" جلوگیری کند.

همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله تیامین (ویتامین B۱) می‌تواند از فرد در برابر خطر ابتلا به آب مروارید حفاظت کند.

هرچند شواهد کافی در مورد تاثیر مکمل‌های ویتامین در درمان سندرم خشکی چشم وجود ندارد اما مصرف برخی از آنها همچون ویتامین‌ A ،D و نیز امگا ۳ توصیه می‌شود.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، همچنین قطره‌های چشم یا داروهای تجویزی برای درمان سندرم خشکی چشم توصیه می‌شود. در واقع در بسیاری از موارد قطره چشم تاثیرگذاری خود را دارد و باید در طول روز یک یا چند بار استفاده شود.

منبع:ایسنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


ادای احترام و رژه‌ متفاوت کاروان ورزشی ایران در افتتاحییه بازی های ساحلی آسیا


شهادت ۲ تن و زخمی شدن ۴ نفر در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا