توافق ترکیه و روسیه برای دعوت دولت ترامپ به آستانه

چهارشنبه 29 دی 1395
22:14
توافق ترکیه و روسیه برای دعوت دولت ترامپ به آستانه وزیر خارجه ترکیه بر توافق مسکو و آنکارا برای دعوت از نمایندگان دولت جدید آمریکا به مذاکرات آستانه درباره سوریه تاکید کرد.

العالم – سوریه
مولود چاووش اوغلو روز چهارشنبه اظهارات سرگئی لاوروف همتای روسی خود را درباره تضمین امکان حضور همه طرف های ذی‌ربط از جمله آمریکا برای مشارکت در مذاکرات 23 ژانویه آستانه درباره سوریه، تایید کرد.
چاووش اوغلو در سخنانی که خبرگزاری آناتولی ترکیه آن را منتشر کرد، گفت: «آنکارا درخصوص مشارکت آمریکا در مذاکرات سوریه در آستانه با مسکو، هم‌عقیده است».
وی تصریح کرد که مشارکت سازمان ملل متحد، ترکیه، روسیه، ایران و آمریکا در مذاکرات آستانه، تقریبا قطعی شده است و قزاقستان به عنوان کشور میزبان از این کشورها برای حضور در آستانه دعوت خواهد کرد.
213

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد