رئیس رژیم صهیونیستی عرب‌های «اسرائیل» را به آرامش فراخواند

پنج‌شنبه 30 دی 1395
00:42
رئیس رژیم صهیونیستی عرب‌های «اسرائیل» را به آرامش فراخواند رییس رژیم صهیونیستی از فلسطینیان ساکن مناطق خط سبز (مناطق موسوم به سرزمین های اسراییل) آرام سازی اوضاع را پس از رویدادهای ام الحیران در نقب خواستار شد.

العالمفلسطین اشغالی 

پایگاه روسیا الیوم گزارش داد که رووین ریولین این مطلب را در تماس تلفنی با مازن غنایم رییس کمیته کشوری روسای شوراهای محلی عربی، محمد برکه رییس کمیته پیگیری عالی و محمد النباری رییس شورای محلی حوره بیان نمود.
رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که وی از این اشخاص خواست که فلسطینیان را به آرام سازی اوضاع برای جلوگیری از متشنج شدن شرایط پس از رویدادهای ام الحیران فراخواند. دو فلسطینی در جریان درگیری ساکنان شهرک بادیه نشین ام الحیران در صحرای نقب با نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
رژیم صهیونیستی صبح امروز قصد داشت تخریب خانه های فلسطینیان در این شهرک را آغاز کند. نیروهای رژیم صهیونیستی با حمله به شهرک ام الحیران در صحرای نقب با خودروهای راه سازی خانه های فلسطینیان در این شهرک را تخریب کردند.
صدها پلیس اسرائیلی این شهرک را محاصره کرده و بر اساس حکمی که سال گذشته میلادی صادر شده بود در صدد تخریب منازل فلسطینی‌ها هستند.
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره