گزارش تصویری تظاهرات و درگیری مخالفان ترامپ

شنبه 2 بهمن 1395
02:02
گزارش تصویری تظاهرات و درگیری مخالفان ترامپ درحالی که مراسم نخستین روز شروع کار دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری امریکا همچنان ادامه دارد، چند خیابان آنسوتر از محل برگزاری این مراسم، پلیس و مخالفان ترامپ با هم درگیر شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل شبکه خبری العالم، برخی گزارش ها حاکیست که دست کم صد نفر از تظاهر کنندگان توسط پلیس دستگیر شده اند و پلیس برای متفرق کردن مخالفان به خشونت متوسل شده است.

تظاهرکنندگان به آتش زدن خودروها و شکستن شیشه بانکها و مغازه ها پرداختند.

پایگاه اینترنتی روزنامه دیلی میل دراین زمینه نوشت: پلیس ضدشورش شهر واشنگتن پنجشنبه شب برای متفرق کردن معترضان مخالف ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا، از اسپری فلفل استفاده کرد.

این روزنامه افزود: شب گذشته معترضان مخالف ترامپ در واشنگتن با نیروهای پلیس درگیر شدند و پلیس به سمت آنها اسپری فلفل پاشید.

تعداد زیادی از مردم مخالف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب در بیرون باشگاه ملی مطبوعات واشنگتن تجمع کردند و صدها معترض در خیابان های بیرون باشگاه مطبوعات، گردهم آمده بودند و بسیاری از آن ها شعار می دادند و پلاکارد هایی در دست داشتند.

تصاویر ضبط شده توسط مردم از این اعتراضات نشان می دهد که طرفداران ترامپ با مخالفان درگیر شدند.

پلیس ضدشورش واشنگتن این منطقه را تحت کنترل درآورد و در حدود ساعت نه بعدازظهر، با استفاده از اسپری فلفل سعی کرد جمعیت را متفرق کند.

انتظار می رود در دو روز آینده پس از مراسم تحلیف ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، اعتراضات دیگری در واشنگتن برگزار شود.

مخالفت با ترامپ در روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت و از جمله قرار است زنان روز شنبه به تظاهرات علیه رئیس جمهوری جدید آمریکا بپردازند.

تظاهرات خشونت امیز در واشنگتن

 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت