اولین روز اوباما بعد از ترک کاخ سفید

يکشنبه 3 بهمن 1395
13:52
اولین روز اوباما بعد از ترک کاخ سفید رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در اولین روز خود به عنوان یک شهروند عادی مستقیما به زمین گلف رفت و با دوستانش مشغول بازی شد.

العالم - امریکا

 

باراک اوباما بعد از پایان دوره ریاست جمهوری‌اش در بیستم ژانویه برای تعطیلات دو هفته‌ای به همراه دوستانش به کالیفرنیا رفت.

او در اولین روز از تعطیلاتش به کلوب گلف شهر رانچو میراژ کالیفرنیا رفت. در این مسیر اعضای سرویس مخفی آمریکا اوباما را همراهی کردند و طبق پروتکل‌ها، او تا آخر عمر از مزیت همراهی این نیروها برخوردار است.

اوباما به همراه همسرش میشل در عمارت جیمز کوستوس، سفیر سابق آمریکا در اسپانیا سکونت دارند. رئیس‌جمهوری سابق آمریکا همچنین به کلوب تاندربرد در همان منطقه هم سری زد.

پس از پایان مراسم تحلیف جمعه گذشته دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری جدید آمریکا، اوباما به همراه خانواده کاخ سفید را پس از هشت سال ترک کرد و با هلی‌کوپتر به پایگاه مشترک اندروز در بخش پرنس جورج ایالت مریلند رفت. او پس از آن عازم کالیفرنیا شد.

 

منبع : ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران