حمایت مبلّغان سعودی از تقلب در امتحان انگلیسی!

دوشنبه 4 بهمن 1395
14:28
حمایت مبلّغان سعودی از تقلب در امتحان انگلیسی! مبلّغان عربستان سعودی با جایز شمردن تقلب در امتحانات موجی از جنجال در شبکه های اجتماعی به راه انداخت.

العالم عربستان
عبدالرحمن بن ناصر البراک مبلّغ و عضو سابق هیئت علمی دانشگاه محمد بن سعود عربستان از تقلب در امتحانات مدارس و دانشگاه ها حمایت کرد.
البراک اعلام کرد : عبدالعزیز سلمان مفتی فقید عربستان در یکی از فتواهای خود تقلب در امتحان زبان انگلیسی مدارس و دانشگاه ها را جایز شمرده است و من نیز آن را جایز می دانم.
فتوای مجاز بودن تقلب در امتحانات تحصیلی اعتراض بسیاری از قشر فرهنگی عربستان را برانگیخته است.  
عبدالرحمن اللاحم وکیل مدافع و حقوقدان سعودی در صفحۀ توئیتری خود به نقل از البراک نوشت : او (عبدالعزیز سلمان) از علت واقعی آموزش زبان انگلیسی آگاه بود و آموزش آن را زشت می دانست و علاوه بر این ؛ امتحان زبان انگلیسی باعث مردود شدن بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان می شود و خداوند شیخ (سلمان) را بیامرزد که چقدر واقع بین بود.
بسیاری از فرهنگیان ، نویسندگان و کاربران شبکه های اجتماعی از البراک به علت حمایت از تقلب در امتحانات انتقاد کردند.
کاربری به نام سعود الحمود نوشت : عجیب است که البراک با وجود داشتن سابقۀ عضویت در هیئت علمی دانشگاه محمد بن سعود از تقلب حمایت می کند.
راکان العبید یکی از فعالان عرصه رسانه نیز نوشت : بسیاری از معلمان و مدرسان مخالف آموزش زبان انگلیسی هستند و تقلب در امتحان انگلیسی را روا می دانند. 

دیدار البراک با ملک عبدالله

مقاله البراک درباره تقلب در امتحان

 

214

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین