کشتار زنان و کودکان موصل با استناد به فتوای مبلغ سعودی

دوشنبه 4 بهمن 1395
15:00
کشتار زنان و کودکان موصل با استناد به فتوای مبلغ سعودی داعش مجوز کشتار زنان و کودکان را برای جلوگیری از فرار آنها از شهر موصل صادر کرد .

العالم عراق

منبعی امنیتی در استان نینوا در شمال غرب عراق امروز دوشنبه در مصاحبه با سایت سومریه نیوز گفت : دادگاه به اصطلاح شرعی داعش به عوامل این گروه تروریستی اجازه داده است که حتی زنان و کودکان را هنگام فرار از موصل بکُشند.
این منبع که خواستار فاش نشدن نامش شد ، اعلام کرد : دادگاه شرع داعش با استناد به فتوای مبلّغ سعودی " محمد العثیمین " حکم جواز قتل زنان و کودکان را صادر کرده است.
محمد العثیمین قتل زنان و کودکان کسانی را که کافر می داند ، جایز دانسته است .
منبع مذکور افزود: داعش کسانی را که از دست جنایات این گروه تروریستی در موصل فرار می کنند ، کافر و مرتد می داند و خانه ها و اراضی آنها را غصب و بین عواملش تقسیم می کند.
داعش کسانی را که از موصل فرار می کنند و به نیروهای امنیتی پناه می برند، مجازات و خانه های آنها را با گلوله های خمپاره منهدم می کند. 

1

2

 

3

 

214

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم