تشکیل

صدر: انتقال سفارت آمریکا به قدس، اعلام جنگ است

سه شنبه 5 بهمن 1395
13:57
صدر: انتقال سفارت آمریکا به قدس، اعلام جنگ است رهبر جریان صدر هشدار داد، انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی، به منزله اعلام جنگ ضد اسلام است.

العالمعراق
"مقتدی صدر" روز سه شنبه در بیانیه ای که نسخه ای از آن به شبکه العالم ارسال شد، تأکید کرد: در صورت انتقال سفارت آمریکا به قدس، این اقدام به منزله اعلام جنگ علنی ضد اسلام و بسیار شدیدتر از گذشته است.

مقتدی صدر تأکید کرد، این موضوع نیازمند آن است که این اقدامات اتخاذ شود:
نخست: لشکری ویژه برای آزادسازی قدس تشکیل شود.
دوم: اتحادیه عرب یا باید استعفا دهد، و یا منحل شود، و یا اینکه با اقدامی جدی مانع این تعدی آشکار شود.
سوم: اقدام سازمان همکاری اسلامی باید به صورت جدی و واقعی باشد و نه نمادین، زیرا درغیر این صورت این امر به معنای پایان این سازمان است.
چهارم: همه دولتهای اسلامی باید سفارتهای اسرائیل و آمریکا را تعطیل کنند، و لااقل به صورت موقت آن را تعطیل کنند؛ به ویژه سفارت آمریکا.
پنجم: بستن فوری سفارت آمریکا در عراق.

مقتدی صدر در ادامه این بیانیه تأکید کرد: اگر از این اقدام خود دست کشیدند، این امر به معنای آن است که آمریکا صفحه جدیدی را در روابط خود با خاورمیانه و دولتهای عربی و اسلامی گشوده است، به ویژه پس از اظهارات ترامپ که گفته بود آمریکا در امور دیگر کشورها دخالت نمی کند و شعار او نخست منافع آمریکا است..
صدر خاطرشان کرد: همه این مسائل به این دلیل است که کشورهای جهان سوم ... کشورهای فقیر و مظلوم، در امنیت باشند و از گزند دخالتهای قدرتهای بزرگ و سیاستهایشان در امان باشند؛ سیاستهای غرب نتیجه ای جز ظلم، تروریسم، افراطی گری نداشته است.
صدر در پایان نوشت: تا زمانی که آنها (غربی ها) مسالمت جو باشند، ما منادی صلح هستیم؛ و تا زمانی که درهایشان را به روی ما بگشایند ما نیز منادی تعامل و ارتباط هستیم، در غیر این صورت درها را به روی آنها خواهیم بست.
صدر همچنین به عنوان ملاحظه یادآوری کرد که نکته نخست این بیانیه، در بیانیه ای جداگانه به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت