اخراج النصره از حومه جنوبی ادلب در سوریه

چهارشنبه 6 بهمن 1395
12:18
اخراج النصره از حومه جنوبی ادلب در سوریه در ادامه درگیری گروه های تروریستی در سوریه، جنبش های "احرار الشام" و "صقور الشام" موفق شدند جبهه النصره را از حومه جنوبی ادلب اخراج کنند.

العالم - خبرنگاران :
به گزارش خبرنگار العالم از سوریه، گروههای تروریستی "احرار الشام" و "صقور الشام" پس از حمله به شهر "معره النعمان" در حومه جنوبی ادلب، موفق شدند تروریست های جبهه النصره را از مقرهایشان بیرون کنند.
دیده بان مخالفان سوریه نیز گزارش داد که درگیری های مختلفی در اطراف شهر "معره النعمان" مراکز مهمی از جبهه النصره وجود دارد، و ادامه این درگیری ها باعث شده تا در منطقه الحامدیه این شهر، شماری از نیروهای دو طرف کشته شوند.
بر اساس این گزارش، "صقور الشام" به مناطق "مرعیان" و "احسم"  در حومه جنوبی ادلب سیطره پیدا کرده اند و در این درگیری ها یکی از نیروهای النصره به هلاکت رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید انفجارها در کویت


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است